25okt
2018
0

Wie zijn wij?

Welkom bij Humpie Dancing

Welkom bij de Humpie Dancing opleiding tot ontwikkelingsgericht peuterdans docent! Ik wens je alvast veel plezier. Groetjes, Peggy Reiziger (oprichter)

De ontwikkelingsgerichte danslessen van Humpie Dancing zijn gericht op het stimuleren van alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen en laten ze op korte termijn ervaren wat ze later gaan gebruiken. Motoriek grof en fijn, fantasie, woordenschat, taal- en rekenvaardigheden, sociaal- en emotionele en cognitieve vaardigheden komen allemaal aan bod tijdens de lessen.  En dit alles op muziek!

Onze missie is het vergroten van zelfstandigheid en onafhankelijkheid van de professional en het kind. Daarom stimuleren wij pedagogisch medewerkers, gastouders en non-professionals op te leiden in de methoden en technieken van Humpie Dancing. Zodat deze vaardigheden en kennis kunnen worden gebruikt voor de kinderen.   In de opleiding wordt uitgebreid ingegaan op de vaardigheden die bijdragen aan het betrekken van kind en ouders en de samenwerking tussen ouders, professionals en kind. Dit allemaal om voor een goede basis te zorgen voor de volwassen en maatschappelijk betrokken burgers van morgen.

Het opleidingstraject duurt 12 weken, waarna je na afloop een certificaat van deelname ontvangt.

Volg deze module

Module Inhoud

Hoofdstukken Status